Serialul 24 va fi mai "verde" in sezonul 7

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 08.08.2007
Indragitul serial american "24" va utiliza doar surse de energie si elemente ecologice la filmarile seriei a saptea.

Echipa de productie a serialului 24 a anuntat ca la filmarile celui de-al saptelea sezon vor incerca sa reduca pe cat posibil emisiile de gaze responsabile pentru efectul de sera. Producatorii au enumerat chiar si metodele prin care vor ajunge la acest rezultat: utilizarea de surse de energie reciclabile, generatoare care functioneaza pe baza de biodiesel in locul celor pe benzina si modele hibride pentru intreaga echipa de productie.

Cele mai importante personaje legate de serial, actorii, vor adopta si ei aceeasi atitudine. Astfel, Kiefer Sutherland (interpretul lui Jack Bauer) si toti ceilalti protagonisti vor aparea intr-o campanie care are rolul de a sensibiliza opinia publica in problema incalzirii climatice. In plus, insusi serialul va da, in cadrul episoadelor celui de-al saptelea sezon, solutii pentru combaterea poluarii.

"Speram ca prin atitudinea noastra ii vom face pe telespectatori sa priveasca in jur si sa analizeze ceea ce pot face in jurul lor pentru a combate incalzirea globala", a declarat unul dintre responsabilii productiei TV.

Comentarii (2)

  • Care este legatura cu industria auto?
    ?
    0 0
  • tata lulea
    smkr
    smecheri astia cu ecologia lor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru