Showroom-ul Maserati se mută într-un spaţiu mai mare

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 01.07.2010
După opt ani în care a avut un showroom pe Calea Dorobanţilor, Maserati se mută într-un spaţiu mai mare din City Gate Tower.

Esential

8 ani a fost folosit showroom-ul Maserati din Calea Dorobanţilor.
180 de unităţi Maserati sunt înscrise în circulaţie în România.
7 unităţi Maserati au fost livrate în România în 2009.

Oficialii AutoItalia, importatorul Maserati în România, au anunţat că showroom-ul Maserati din Calea Dorobanţilor se va muta într-un spaţiu mai mare, din City Gate Tower. Noul showroom va fi deschis pentru clienţi începând cu data de 10 iulie şi va fi construit conform noilor criterii de indentitate ale celor de la Maserati. Astfel, showroom-ul din Bucureşti va fi unul dintre primele din lume care va fi construit la noile standarde ale mărcii italiene.

În 2009, AutoItalia a livrat şapte unităţi Maserati în România, pe când în 2008 a vândut 41 de unităţi. Vârful de vânzări al mărcii italiene în ţara noastră pare să fi fost atins în 2008, din moment ce în 2007 au fost livrate 22 de unităţi Maserati.

"După aproape opt ani în care showroom-ul Maserati s-a aflat pe Calea Dorobanţilor am hotărât că a venit momentul să ne mutăm într-un nou spaţiu mai mare, în cel mai nou centru de business din Bucureşti", au declarat oficialii AutoItalia.

Tot în City Gate Tower se află şi Centrul Infiniti Bucureşti, dar şi reprezentanţa Abarth. Centrul Infiniti din Bucureşti a fost realizat în urma unei investiţii de 600.000 de euro.

Autoitalia importă în România mărcile Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Ssangyon, Infiniti, Abarth, Honda Motorcycles şi Segway. Maserati este cea mai scumpă marcă importată de concernul AutoItalia la noi în ţară. În România sunt înscrise în circulaţie aproximativ 180 de unităţi Maserati.

Via | Maserati

Comentarii (1)

  • Imi place poza
    Citesc titlul: "Showroom-ul Maserati se mută într-un spaţiu mai mare"
    Ma uit la poza ...
    Trag concluzia: Daaaa, le-au asezat atent pe fundu marii.

    E vina voastraaaaa. :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru