Sisteme multimedia LG pentru VW, Skoda si Seat

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.10.2009
Compania coreeana LG a semnat un acord prin care va dota toate modelele VW, Skoda si Seat cu pachete multimedia incepand cu anul 2012.

Esential

2012 este anul in care modelele VW, Skoda si Seat vor beneficia de aportul tehnologic LG.

Compania sud-coreeana LG a semnat un acord cu Grupul Volkswagen prin care specialistii asiatici in echipamente electronice vor echipa toate modelele Volkswagen, Skoda si SEAT incepand cu anul 2012. Intelegerea dintre cel de-al doilea producator de televizoare din lume si cel de-al treilea producator de masini al lumii se ridica la valoarea de 370 de milioane de dolari.

Parteneriatul nu este o noutate in cadrul grupului, LG colaborand cu brandurile Grupului Volkswagen inca din 2007 in domeniul sistemelor audio. De aceasta data, coreenii le vor pune insa la dispozitia clientilor VW, Skoda si Seat o serie de sisteme complete de infotainment auto, incluzand aici pachete USB, periferice, Bluetooth, sisteme audio pentru versiunile non-premium, dar si o serie de monitoare LCD TFT pentru consola centrala.

"LG Electronics si-a demonstrat cu succes superioritatea in domeniul tehnologiei auto de-a lungul anilor si suntem incantati ca vom lucra in continuare cu Volkswagen. LG dezvolta la aceasta ora o linie de produse diverse pentru infotainmentul auto, aceasta urmand sa fie dezvaluita in viitorul apropiat", a declarat B.B.

Hwang, vicepresedinte executiv LG Electronics.

via | LG

Comentarii (9)

  • @Mircea Mester bine ai revenit pe plaiurile mioritice!!!!!!! Chiar ma gandeam ce ai patit de ai lipsit 2 zile!!!!!!!
    Asteptam din partea ta niste articole super in urmatoarele
    zile!!!!!!!
    3 15
  • off topic - ref la mai sus
    ...ce pupincurist Gigel asta de mai sus....
    12 4
  • virgil.popescu
    lg = brand "de masa". vw parca dorea mai mult
    poate pentru skoda, seat ar fi fost ok LG. dar din punctul meu de vedere merita macar un Samsung marca VW, daca nu chiar sony - ca la ford. sper ca macar sa nu fie branduite cu marca lg. ca nu vad o asociere care sa aduc vreun plus imaginii de marca VW. cu atat mai putin audi etc. ( dar din fericire audi a scapat :) )
    hai ca pentru optional e ok un bang & olufsen, etc. la audi stiu sigur ca exista dar la vw- ?
    7 6
  • lol :)) de acord cu ovi
    9 0
  • LG SI VW
    pai si VW este o masina de masa. Si in ultimii ani au dovedit ca sunt chiar mediocri(vezi masinile fabricate prin alte tari decat Germania, care sunt mult sub standardul lor...)
    1 6
  • Calitate
    Marci adevarate in domeniul sistemelor audio: Dynaudio; Mackie; Focus; Bose; ESI; Bang & Ollufsen; Coral; Tanoy: etc...etc...
    De la LG pana la aceste marci e cale lunga. De fapt VW vrea sa reduca costurile de productie in favoarea crestereii profitului.
    3 0
  • skoda
    Eu sunt multumit de dotarea actuala din Skoda Octavia 2. Sper sa nu fie mai rau cu LG, ar fi pacat.
    0 0
  • floryan
    lg
    parerea mea este ca vw skoda si seat merita mai mult decat lg.eventual un sony sau bose.intradevar e o problema de costuri aici.
    0 0
  • AndreiRN
    Calitatea asiatica
    Deci VW cu piese chinezesti primeste ceva electronica coreana.
    Asa e cu firmele internationale.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru