Skoda Superb va fi produs in Rusia

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 26.05.2008
Uzina VW din Rusia va gazdui anul viitor atat productia noului Skoda Superb, cat si cea a modelelor de clasa mica a Grupului.

Noul Skoda Superb va iesi in curand pe poarta uzinei Volkswagen din Kaluga, Rusia. Modelul lansat recent la Salzburg, Austria, se va alatura productiei altor modelele ale Grupului Volkswagen, precum Skoda Octavia si VW Passat.

“Vom incepe productia lui Superb la Kaluga anul viitor”, a declarat Fred Kappler, membru in conducerea Skoda si responsabil de vanzari si marketing, la conferinta de presa tinuta cu ocazia lansarii lui Superb.

In anul urmator, la aceeasi uzina din Rusia va fi introdusa pe linia de fabricatie si Skoda Fabia, impreuna cu o varianta a lui Volkswagen Polo dezvoltata pentru piata locala.

Via | Automotive News

Comentarii (7)

  • fh
    e urata, mai frumoas modelul anterior
    0 0
  • NU STIU LA CE S-AU GANDIT CAND AU FACUT SPATELE ASTA... PARCA E PRIMA GENERATIE DE MEGANE.
    0 0
  • cum sa fie ma urata ma
    cum sa fie urata o astfel de masina mai ales cai si de lux. voi numa visati la o masina ca asta. ati vazut cum arata inauntru.... arata superb si fata ii faina seamana cu cea de la bmw seria 7 . oricum masina ii tare . daca ati avea masina asta nu ati mai vb asa.
    0 0
  • ugly
    Fata e mult prea frumoasa in comparatie cu spatele, care e absolut oribil... Modelul actual are spatele muuuuult mai frumos.
    0 0
  • hahaha
    Si urita si ..vai de ea ! Poate astea rusesti sa fie mai ceva.......
    0 0
  • domnosu
    vai,vai
    Comentati mai in "ROMANESTE"...daca tot comentati!
    0 0
  • razvan
    masina e ok
    masina e ok, si pare foarte reusita ! dar cum frate sa fie facuta in Rusia ?!?! cine si`o comandata masina ruseasca :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru