Skoda va produce VW Up!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 01.04.2008
Conceptul VW Up! va sta la baza viitorului model Lupo si va fi produs in fabricile de asamblare Skoda.

Esential

250.000 de unitati ale modelului Up! va produce Skoda pe an.

Volkswagen studiaza posibilitatea de a produce viitoarea generatie a modelului Lupo in facilitatile Skoda. Viitoarea generatie a modelului Lupo este dupa toate probabilitatile conceptul Up!.

Horst Muhl, managerul de logistica si productie de la Skoda, a anuntat ca cel mai probabil prototipul Up! va fi produs de Skoda in 250.000 de exemplare anual. O decizie va fi luata in urmatoarele trei luni, dar Muhl a atras atentia ca fabrica din Pamplona este favorita pentru asamblarea viitorului model.

Oficialul ceh a mai dezvaluit ca mai multe versiuni ale modelului Up! vor fi comercializate pe piata sub brandul Skoda, VW si chiar SEAT, urmand ca totalul unitatilor sa atinga cifra de 500.000 anual.

VW intentioneaza sa produca Up! in fabricile Skoda, datorita costurilor mai mici de productie, ceea ce ar putea fi un avantaj in fata rivalului anuntat de Toyota, modelul care va lua nastere din conceptul iQ.

Via | Automotive News 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru