Sloganul "Progres prin tehnologie" împlineşte 40 de ani

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.06.2011
În 1971, Audi folosea pentru prima dată sloganul "Progres prin tehnologie". Astăzi, motto-ul germanilor împlineşte 40 de ani şi, la fel ca şi atunci, acesta exprimă la fel de bine filozofia constructorului din Ingolstadt.

"Vorsprung durch Technik" adică "Progres prin tehnologie" este motto-ul şi sloganul care se inventa acum 40 de ani şi care îngloba întreaga filozofie Audi. În anul 1971 acest slogan a fost folosit pentru prima dată într-o campanie publicitară organizată în Germania.

12 ani mai târziu, agenţia de publicitate BBH (Bartle Bogle Hegarty) a văzut în aceste cuvinte calitatea şi tehnologia nemţească şi s-a decis să le utilizeze într-o reclamă destinată publicului englez. Cu doi ani înainte, pe 26 aprilie 1969 se formase compania Audi NSU Auto Union a cărui gamă vastă de produse avea nevoie de o filozofie care să le înglobeze pe toate, iar "Progres prin tehnologie" s-a dovedit a fi formula câştigătoare. Astăzi, la 40 de ani de la naştere, Audi continuă să aplice această frază tuturor vehiculelor nou venite în gamă.

Via | Audi

Comentarii (1)

  • Vorsprung Durch Technik Volkswagen!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru