Spionat: DS3, primul model din noua gama premium Citroen

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 12.02.2009
Citroen va arunca in 2010 pe piata un model premium de clasa mica. Acesta se va inspira din conceptul DS Inside si va completa gama C3 deja existenta.

In timp ce Citroen pregateste in vazul tuturor conceptul DS Inside, pe care il va lansa in cadrul Salonului de la Geneva, inginerii constructorului francez pregatesc in secret, in nordul indepartat al Suediei, versiunea de serie a acestuia. Este vorba de viitorul Citroen DS3, care va readuce in fata publicului logo-ul DS, un brand de succes din anii '50-'60, si va inaugura noua gama premium a marcii.

Noul DS3 se va baza pe platforma noii generatii Citroen C3, urmand sa fie disponibil in doua versiuni de caroserie, cu trei si cinci usi. Profesionistii de la CarPix, colaboratorii Automarket pe partea de fotografii-spion, au reusit sa surprinda, foarte bine camuflata, viitoarea versiune cu cinci usi a modelului francez.

Conform primelor informatii din interiorul Citroen, noul DS3 va intra in vanzare in 2010, urmand sa primeasca trei tipuri de motorizari: diesel, benzina si diesel hibrid. DS3 va fi urmat in noua gama premium Citroen de DS4 si DS5, care nu vor inlocui cunoscutele C4 si C5, ci le vor completa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru