SPIONAT: Megane CC se pregateste de lansarea oficiala

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.09.2009
Noul Megane CC este testat de inginerii Renault, care il pregatesc de marea lansare de la Geneva.

Renault se pregateste sa introduca o versiune CC in nou-lansata gama compacta Megane. Desi era asteptat de multi la Salonul de la Frankfurt, noul Megane CC va aparea in fata publicului in premiera mondiala abia la Geneva, in luna martie a anului 2010. Cu toate acestea, fotografii specializati in imagini-spion au realizat cateva instantanee in care noul Megane CC apare camuflat in faza de teste dinamice.

Marea surpriza pe care Renault o pregateste pare a fi insa una legata de designul noului model. Astfel, din imaginile pe care colaboratorii nostri de la CarPix ni le-au oferit, putem afirma 100% ca Renault va utiliza la constructia noului model un Megane Coupe ceva mai lung, pentru ca plafonul hardtop retractabil sa poata avea spatiu de "actiune"

In ceea ce priveste motorizarile, nu vom avea nicio surpriza: Renault va utiliza aceleasi unitati pe care le regasim la aceasta ora in gama Megane, implicit motorul turbo TCe de 180 de cai putere care in Romania nu este inca disponibil.

 

Comentarii (5)

  • Bravo Renault !
    Vad c-o arde-n premiere Renault ! N-ai zice ca e criza pentru ei :) e bine!
    7 3
  • Narcis
    Vai voua care va permiteti REnault
    Da o in saracie de ea treaba! Pentru romanii libidonosi si normal ca Renault e cea mai tare marca! Renault este masina saracului in Franta! Vo spune unu care a tras din bicepsi in Europe la cules de capsunele!Am un BMW 524 diesel care rupe la ora actuala orice chinezarie frantuzeasca.V-am spus-o ca sa va mearga la suflet iubitilor!
    2 17
  • @narcis
    524 ala din ce an e?ba terminatule ai avut tu renault sa stii cum e?mars cu 524 tau.daca erai ciumeg iti luai M.mai du-te si culege niste castraveti cu fundul si apoi sa scrii aici
    12 4
  • hahahha
    pt narcisa
    lasa-l mah, ca-i disperat de viata saracu, cu comentarii la indigo pe toate articolele... doar, doar o sa se simta si el important in viata aia amarata care o duce... vai de capul tau, bai mutunache ! :))
    9 5
  • Naivul
    un Renault Espace o sa mai fie,un model nou?
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru