Sportec a lansat un kit pentru Audi S4 AVANT

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Audi S4 AVANT a primit inca un kit de tuning, de data aceasta de la elvetienii de la Sportec. Modelul a primit 92 CP in plus si un pachet complet de modificari.

Elvetienii de la Sportec au creat un pachet de modificari pentru noul Audi S4 AVANT. Spre deosebire de rivalii de la MTM, care au obtinut 97 CP din acest model, inginerii Sportec au "stors" 92 CP din motorul de 333 CP al lui Audi S4. In ciuda cresterii de putere, acceleratia 0-100 a fost imbunatatita cu doar 0.1 secunde, iar viteza maxima este aceeasi. Reprizele modelului au fost imbunatatite semnificativ, iar elvetienii pretind ca au reusit sa reduca consumul de carburant al unitatii TFSI a lui S4. Pe langa kit-ul de putere pentru acest model, Sportec a creat si un pachet aerodinamic.

Sportec a dezvoltat un kit de caroserie complet pentru Audi S4 Avant, care ii confera modelului un aspect ceva mai agresiv. Pachetul de elemente aerodinamice este completat de un set de jante speciale pentru acest model, care sunt disponibile pe 19 si pe 20 de inch. Pentru a obtine atat un look deosebit, cat si o manevrabilitate imbunatatita, Sportec a echipat Audi S4 Avant cu un kit de suspensie care micsoreaza garda la sol cu 30 de milimetri si ofera o tinuta de drum mai ferma.

Via | MotorAuthority

Taguri: Audi, Avant, MTM, S4, Sportec, tuning

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru