Sportivitate in editie limitata pentru Mazda2

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.12.2008
Mazda2 Fit for Fun este o editie limitata a modelului japonez, lansata in Germania, cu un pret de 15.800 de euro

Esential

86 de cai putere dezvolta versiunea de 1.3 litri a modelului Mazda2.

Mazda cauta sa isi intareasca imaginea pe piata din Germania cu o noua editie speciala, botezata "Fit for Fun", care va fi produsa in doar 400 de exemplare pentru a sublinia exclusivitatea. Editia speciala are la baza actuala generatie a modelului Mazda2 Coupe, mai precis versiunea echipata cu motorul de 1.3 litri, care livreaza 86 de cai putere.

La exterior, micul model se individualizeaza printr-o serie de accesorii sportive: blocuri optice fata pe fundal negru, o extensie pentru spoilerul frontal, un eleron, o grila vopsita in culoarea caroseriei, praguri laterale si un set de jante de 16 inch, din aliaj, cu aspect gri. Toate accesoriile pot fi asortate cu doar doua culori, alb sau negru.

La interior, viitorii clienti vor primi in echiparea standard climatizare automata, control dinamic al stabilitatii (DSC) si al tractiunii (TCS), computer de bord si senzori de ploaie.

Noua Mazda2 "Fit for Fun" va avea un pret de pornire de 15.800 de euro in Germania.

via | CarScoop

Taguri: Mazda, Mazda2

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru