Sportivitate japoneza pentru Lexus GS350

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.11.2009
Divizia Toyota Racing Development si-a dorit crearea unui Lexus GS350 mai sportiv si a reusit. Modelul de lux preia o serie de accesorii ale diviziei de performanta F-Sport.

Desi Lexus GS350 nu se doreste a fi un model cu veleitati sportive, divizia celor de la Toyota Racing Development si-a dorit un look mai agresiv si performante mai bune pentru sedanul de lux. Creatia japonezilor a fost botezata GS350 F-Sport, in mare parte datorita folosirii unui intreg pachet de accesorii ale diviziei de performanta F, de la Lexus.

In plus, modelul a primit o noua suspensie sportiva, care coboara garda la sol, si un set de frane de performanta. Exteriorul a fost si el personalizat, caroseria fiind vopsita in culoarea PPG Vibrance Orange Glow, pentru a fi greu de confundat in trafic.

Kitul aerodinamic include un set de praguri, extensii pentru spoilerele fata si spate, o grila restilizata si jante de de 19 inch din aluminiu forjat, incaltate cu pneuri de performanta Yokohama Advan Sport Ultra.

via | Automobilesreview

Comentarii (1)

  • mda...
    arata bine dar lemnul ala strica tot...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru