Lexus a prezentat kit-ul Modellista pentru CT200h

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 17.01.2011
Primul pachet de modificări pentru Lexus CT200h le aparţine specialiştilor care au dezvoltat acest model. Kit-ul a debutat la Salonul Auto de la Tokyo din acest an.

Japonezii de la Lexus au prezentat la Salonul Auto de la Tokyo primul pachet de modificări pentru CT200h. Aşa cum ne-au obişnuit, pachetul se numeşte Modellista şi include o serie de modificări estetice, alături de un sistem de evacuare cu patru ţevi. Pentur moment, noul kit este disponibil doar pe piaţa din Japonia, dar va fi introdus pe toate pieţele pe care este oferit CT200h.

Pachetul Modellista pentru CT200h include un set de jante din aliaj pe 18 inch, finisate într-o nuanţă închisă de arginitiu, un set de proiectoare noi, o buză inferioară din fibră de carbon pentru bara de protecţie faţă şi un set de praguri laterale. Bara de protecţie spate a primit un difuzor de aer, care integrează patru ţevi de evacuare. Garda la sol a modelului pare să fi fost redusă subtil, dar nu există informaţii despre un pachet de suspensii pentru hibridul compact de la Lexus.

Spre deosebire de Toyota Prius, hibridul compact de la Lexus nu a atras până acum atentia tunerilor. Ca dovadă a acestei afirmaţii, divizia premium a celor de la Toyota a fost prima care a realizat un pachet de modificări pentru CT200h, în încercarea de a da startul la valul de kit-uri estetice şi nu numai care vor fi lansate pentru prima compactă a celor de la Lexus.

Via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru