Spyker are un nou partener pe piata din China

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.04.2010
Olandezii de la Spyker Cars au un partener de nadejde pe piata din China, in persoana celor de la China Automobile Trading Co, unul dintre cei mai mari importatori de automobile de pe piata respectiva.

Olandezii de la Spyker si-au anuntat debutul pe piata din China dupa ce au semnat o intelegere cu China Automobile Trading Co, unul dintre cei mai mari importatori de automobile din aceasta tara. Prin interemdiul acestui parteneriat de tip joint-venture, cei de la China Automobile Trading vor fi singurii distribuitori de Spyker pe piata din China, o piata emergenta atat pe segmentul de lux, dar mai ales pe celelalte segmente.

Constructorul olandez de supercar-uri de nisa ar avea astfel o piata de desfacere pe care se bat Ferrari, Lamborghini si alti constructori de marca. Cei de la Spyker erau deja pe piata din China inca din 2005, dar olandezii aveau nevoie de un distribuitor puternic. Alaturi de noii parteneri chinezi, cei de la Spyker vor crea modele sport exclusiviste, SUV-uri si chiar vehicule comerciale pentru piata din China.

Spyker a cumparat marca Saab de la General Motors in data de 23 februarie 2010 contra sumei de 74 de milioane de dolari si actiuni in valoare de 326 milioane de dolari.

De atunci, constructorul olandez de supercar-uri exclusiviste cauta diverse solutii de finantare pentru viitoarele proiecte pe care le va dezvolta pentru Saab. Ironia sortii face ca Saab a vandut toate utiliajele necesare productiei vechiului 9-5 chinezilor de la BAIC, iar noii proprietari olandezi ai acestei marci vor lansa o ofensiva pe piata premium din China pentru a obtine venituri substantiale necesare dezvoltarii marcii din Trollhattan.

Via | Alibaba

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru