Spyker pregateste un rival pentru Panamera si Quattroporte

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.04.2009
Spyker ar putea lansa in urmatorii ani un nou membru in gama de model. Acesta ar urma sa primesca indicativul "E" si sa rivalizeze cu Porsche Panamera sau Maserati Quattroporte.

Razboiul care a luat nastere pe segmentul coupe-urilor cu patru usi incepe sa ia proportii. Dupa ce Porsche a dezvaluit Panamera iar Aston Martin se pregateste sa introduca noul Rapide, mai nou si Spyker se gandeste la un concurent pentru acest segment.

Constructorul olandez anunta in urma cu doi ani ca pregateste lansarea unei noi game E, dupa ce va lua nastere versiunea de serie a conceptului SUV D12 Pecking to Paris. Situatia financiara dificila a facut insa ca aceste planuri sa fie abandonate.

Odata cu fotografiile spion si primele informatii despre versiunea de serie a SUV-ului D8 Pecking to Paris, au inceput sa apara si speculatii privind data de lansare a unui posibil sedan sportiv cu patru usi. Victor Muller, presedintele Spyker, a declarat ca acum este momentul potrivit pentru a renaste proiectul "E". Dezvoltarea SUV-ului D8 a durat insa patru ani ceea ce inseamna ca este inca prematur sa vorbim despre un viitor sedan.

Sedanul sportiv ar urma sa imprumute unitatea V8 ce va fi introdusa odata cu D8 Pecking to Paris, promitand astfel sa se bata de la egal la egal cu modele ca Porsche Panamera sau Maserati Quattroporte.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru