Ssangyong a prezentat noul Chairman H

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.04.2011
Proaspăt ieşiţi din insolvenţă, coreenii de la Ssangyong au prins curaj după parteneriatul cu Mahindra şi au prezentat noul lor model de lux - Chairman H. Pentru moment, acesta este oferit doar pe piaţa din Coreea.

Coreenii de la SsangYong au prezentat versiunea redesenată a lui Chairman H. Chairman debutase aproape de finalul anilor 1990 şi era vândut şi sub marca Daewoo. Cei de la Ssangyong au în producţie două modele Chairman diferite, unul purtând sufixul W, iar celălalt poartă sufixul H. Primul model care a debutat sub numele de Chairman era H şi era construit pe platforma W124 de la Mercedes-Benz şi desenat pentru a semăna cu Mercedes S-Klasse W140. Acum, modelul poartă în continuare asemănări cu modelele Mercedes-Benz, de la care împrumută transmisii şi motorizări sub licenţa nemţilor.

"Noul Chairman H creşte nivelul de lux al seriei Chairman, care a devenit cea mai reprezentativă marcă din Coreea. Suntem foarte încântaţi de dezvoltarea noastră, Ssangyong devenind o marcă globală şi că am reuşit să ne stabilim prin parteneriatul nostru cu renumita marcă Mahindra", a declarat Yoo-il Lee, Şeful operaţiunilor Ssangyong despre noul Chairman H.

Cei de la Ssangyong au echipat noul Chairman H cu un interior din piele în standard, scaune faţă ventilate scandard şi volan încălzit în standard.

Modelul va fi comercializat doar în Coreea de Sud, la fel cum a fost şi generaţia precedentă, în timp ce versiunea W (de la "World Class") este comercializată şi pe alte pieţe, cum ar fi cea din Statele Unite ale Americii.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • bogdan
    ce moaca de C Klasse are...
    6 11
  • @bogdan
    Acum iti spune ca e "desenat pentru a semăna cu S-Klasse W140" si tu acum imi spui ca are "moaca" de C..sau n-ai apucat sa citesti textul?

    Imi place. N-ar fi stricat niste poze cu interiorul.
    15 0
  • bogdan
    pai daca e facut sa semene cu S-ul sa semene cu S-ul nu cu C-ul... acum ai inteles ce am vrut sa spun???? sau nu stii cum arata una si cum arata cealalta masina. Cand am spus ca are moaca de C m-am referit fix la farurile care sunt identice cu cele de la C klasse facelift nu cu cele de la S klasse.. de ce dracu imi bat capul sa iti explic???
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru