Stadionul din Frankfurt va găzdui Cursa Campionilor 2011

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 17.04.2011
Cursa Campionilor 2011, evenimentul care anunţă finalul sezonului competiţional din sporturile cu motor se va desfăşura anul acesta pe stadionul din Frankfurt. De la ediţia de anul acesta nu va lipsi perechea de aur a Germaniei, Sebastian Vettel şi Michael Schumacher.

Cursa Campionilor este evenimentul dedicat sporturilor cu motor care marchează finalul sezonului competiţional. Ediţia de anul acesta se va desfăşura între 3 şi 4 decembrie, iar ostilităţile se vor duce pe stadionul Commerzbank-Arena din Frankfurt. Anul trecut, bătălia s-a dat pe stadionul din Dusseldorf, iar Cupa Naţiunilor a fost adjudecată de perechea Michael Schumacher - Sebastian Vettel.

Septuplul campionl modinal din Formula 1 şi mai tânărul său compatriot vor participa şi la ediţia de anul acesta şi speră să câştige pentru a cincea oară titlul pentru echipe. În ciuda acestor performanţe obţinute de germani, cei doi nu au reuşit până acum să îşi adjudece titlul individual.

"După câştigarea titlului mondial în mintea mea erau o mulţime de imagini şi simţeam emoţii puternice pe care nu le voi uita niciodată. Una dintrea acestea a fost adjudecarea titlului din cadrul Cursei Campionilor în faţa conaţionalilor mei alături de Michael Schumacher", a declarat Sebastian Vettel.

"Este foarte important pentru noi să fim acasa şi să facem spectacol în Frankfurt.

Anul trecut a fost o atmosferă minunată. Te simţi atât de aproape de fani încât îi poţi auzi chiar dacă motoarele sunt zgomotoase. Sunt sigur că la Frankfurt va fi mai bine", a declarat septuplul campion mondial din Formula 1, Michael Schumacher.

Via | GermanCarScene

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru