Standul BMW gazduieste noul M3

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.10.2007
Constructorul bavarez a adus la SIAB doar cateva exemplare reprezentative dar si celebrele modele M3 si Seria 1 Coupe.

Fanii modelelor BMW vor avea ocazia sa admire la SIAB doar cateva exemplare reprezentative ale constructorului german. Coincidenta sau nu, standul bavarezilor a fost amplasat exact langa cel al rivalilor de la Mercedes-Benz, sugerand parca mult vehiculata apropiere dintre cele doua branduri.

Deja disponibil pe piata din Romania, noul X5 a defilat cu doua versiuni de motorizare, una pe benzina de 4.8 litri si dieselul de 3.0 litri. Ascuns dupa un perete din carton, veti putea admira micul coupe cabriolet Z4, izolat de restul celorlalte modele.

Pentru ca in acest moment culoarea alb este adoptata de majoritatea modelelor sportive, BMW nu a dorit sa faca exceptie si a afisat versiunea de 3.0 litri diesel a coupe-ului Seria 3. Prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, Seria 1 Coupe a venit si in Romania, prezenta sa atragand blitz-urile majoritatii jurnalistilor.

Gama de performanta a constructorului german nu a impresionat decat cu proaspat lansatul si deja celebrul M3.

Sportiva Seria 6 si limuzina Seria 7 completeaza arsenalul bavarez prezent la SIAB.

La final va oferim o mini galerie foto cu fetele aduse de BMW sa intretina atmosfera in cadrul standului sau.

Comentarii (1)

  • :)
    vai de curul lor. Se vede ca si soferii si dealerii de la BMW sunt niste manelisti. Dupa ce gusturi de manea au la femei.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru