STaSIS modifică Audi S5 Cabrio

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.06.2011
Tunerii americani de la STaSIS au modificat subtil design-ul lui A5 Cabrio, însă au făcut o treabă bună sub capota neamţului. Aceştia au scos 410 cai putere din motorul V6 de 3.0 litri.

Casa de tuning americană STaSIS a creat un pachet de performanţă impresionant şi un kit de caroserie discret pentru Audi S5 Cabrio. La exterior, modelul constructorului din Ingolstadt dispune de un spoiler faţă nou, de praguri laterale mult mai agresive şi de un spoiler spate redesenat.

De asmenea, designerii americani au optat pentru un set de jante din aluminiu forjat cu diametrul de 20 de inch. Pachetul de performanţă creat de inginerii STaSIS poartă denumirea de Challenge Edition. Aceştia au recalibrat unitatea ECU şi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul din oţel inoxidabil cu patru ţevi de eşapament.

Mulţumită acestor modificări, propulsorul V6 de 3.0 litri al modelului german produce 410 cai, cu 77 de cai mai mult decât versiunea de serie. Pentru a putea ţine în frâu cei 410 cai, americanii au montat un sistem de frânare de provenienţă Alcon şi au înlocuit suspensiile cu unele care pot fi ajustate.

Via | STaSIS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru