SUA: Fiat donează 50.000 de dolari Fundaţiei de Cercetare a Cancerului Mamar

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.09.2011
Fiat a lansat o ediţie specială a lui 500 pe piaţa din SUA. Fiecare exemplar vândut va duce la o donaţie de 1.000 de dolari la Fundaţia de Cercetare a Cancerului la Sân.

Fiat a anunţat că va dona 1.000 de dolari pentru fiecare exemplar Fiat 500 Pink Ribbon Edition vândut în Statele Unite ale Americii. Pink Ribbon Edition este o ediţie limitată a lui Fiat 500 şi va fi construit în doar 250 de exemplare. Fiat va dona cel puţin 50.000 de dolari în urma punerii la vânzare a acestui model, deşi sunt şanse ca toate cele 250 de unităţi să fie vândute, caz în care Fundaţia de Cercetare a Cancerului la Sân va primi suma de 250.000 de dolari din partea celor de la Fiat.

Fiat 500 Pink Ribbon Edition este bazat pe versiunea Lounge a lui 500. Modelul este oferit fie în nuanţa Argento silver, fie în nuanţa Bianco white. Toate exemplarele Pink Ribbon Edition poartă o dungă pe lateral, pe care este încadrat logo-ul 500 şi o fundiţă roz. La interior, modelul beneficiază de accente roz şi negre, iar scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră cusută cu fir roz. O serie de elemente de la bord au fost marcate cu inscripţia ”500” imprimată cu roz.

Fiat 500 Pink Ribbon Edition pleacă de la 22.500 de dolari pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Modelul nu va fi oferit şi pe piaţa din Europa. Ulterior, cei de la Fiat le vor oferi americanilor şi o ediţie Gucci a lui 500.

Via | Motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru