Subaru Impreza WRX STI Carbon a debutat la Tokyo

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.10.2009
Japonezii vor putea achizitiona o editie limitata a lui Subaru Impreza WRX STI. Aceasta are un plafon din fibra de carbon si o transmisie automata cu cinci trepte.

O noua editie limitata a lui Subaru Impreza WRX STI a debutat anul acesta la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul nipon nu a primit imbunatatiri in materie de putere sau cuplu motor, dar Subaru i-a oferit un acoperis din fibra de carbon si o transmisie automata cu cinci trepte. Alegerea cutiei de viteze automate in defavoarea unei transmisii manuale cu sase trepte a fost motivata pe fondul confortului suplimentar oferit de acest tip de transmisie.

Tocmai de aceea, interiorul lui Subaru Impreza WRX STI a primit materiale de calitate superioara. Bordul acestui model a fost imbracat in piele intoarsa, la fel ca scaunele tip "scoica" Recaro JDM ale lui Impreza WRX STI. Modificarile aplicate modelului Impreza WRX STI se opresc aici, modelul fiind disponibil cu doua motoare- un motor boxer de 2.0 litri turbo cu 308 CP si 422 Nm, sau un propulsor boxer de 2.5 litri supraalimentat cu o turbina, care dezvolta 300 CP si 407 Nm.

Din pacate pentru fanii Subaru din lume, modelul Impreza WRX STI Carbon nu este disponibil decat pe piata din Japonia.

Mai mult decat atat, nici clientii Subaru din Japonia nu vor putea beneficia de acest model in numar mare, deoarece Impreza WRX STI Carbon este un model de serie limitata, ale carui cifre de productie nu au fost anuntate.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • ......
    FRUMOASA MASINA...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru