Supasse V, un nou supercar vine la Tokyo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.10.2009
Modelul japonez Supasse V promite un debut pozitiv in cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Sportiva de nisa cantareste doar 850 de kilograme si dispune de 272 de cai putere.

Salonul Auto de la Tokyo va fi privat de prezenta marilor nume din industria auto, insa constructorii japonezi fac tot posibilul sa mentina treaz interesul publicului. Dupa Toyota, Subaru sau Nissan si constructorul de nisa Supasse anunta o premiera importanta. Este vorba despre un model sportiv de clasa mica, care promite insa performante de invidiat.

Coupe-ul cu doua locuri si motor central este de marimea unui Lotus Elise si cantareste doar 850 de kilograme. Masa totala, combinata cu o putere de 272 de cai, stoarsa din motorul Mazda de 2.3 litri DISI Turbo, reuseste sa imprime un comportament demn de un adevarat supercar.

Noul Model Supasse V impresioneaza si atunci cand vine vorba de look exterior, usile cu deschidere verticala, prizele de aer de pe capota si eleronul din fibra de carbon fiind elementele definitorii ale unui model cu veleitati sportive.

Mai multe detalii despre performantele noului Supasse V si despre pretul de la care va porni supercarul vor fi oferite odata cu dezvaluirea modelului in cadrul Salonului de la Tokyo.

via | Zercustoms

Comentarii (3)

  • de era putin mai lunga si nu era de inalta arata mult mai bn....asa...e doar o struto-camila
    2 3
  • Enzo de criza..
    2 2
  • enzo de criza
    :)) ... true true ...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru