Supercomputer pentru jocuri de la Abarth

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.11.2008
Abarth si Intel vor scoate pe piata un calculator extrem de performant dedicat gamerilor. Forma sa interesanta face toti banii.

Fanii auto care navigheaza pe internet si care au in lista de hobby-uri, pe un loc fruntas, jocurile auto pe calculator, vor fi foarte incantati de ultima gaselnita Abarth. Vorbim despre primul produs realizat de constructorul italian in colaborare cu gigantul IT Intel: un computer superperformant cu o carcasa cu adevarat inedita, in stil Abarth.

Numele oficial al computerului este "Abarth Powerplay Extreme" iar particularitatea sa este prezenta celui mai performant procesor produs vreodata de Intel, i7, care promite multe din punctul de vedere al capacitatilor de lucru. Desi Abarth nu a anuntat configuratia supercomputerului pe care l-a realizat, in imaginile oferite de constructorul italian se pot observa porturile firewire si USB, slotul pentru cablul de retea - unul absolut necesar unui gamer adevarat - si cele cateva coolere care, pentru spectacol, sunt inconjurate de LED-uri. In plus, noul calculator Intel Abarth va putea sa abordeze frontal problema DVD-urilor prin unitatile optice integrate.

La final, pentru ca vorbim de un producator de masini sport, nu putea lipsi butonul rosu pe care scrie, cu litere de-o schioapa, Start Engine. Abarth si Intel nu au anuntat inca pretul oficial al modelului.

via | Carscoop

Taguri: Abarth, Briatore

Comentarii (4)

  • Bellini
    uau
    Nimic special!
    O carcasa Antec Skeleton si i7....95% din jocurile deja iesite pe piata nu folosesc 4 nuclee...deci deocamdata nu e un "supercomputef" pentru jocuri

    bafta
    0 0
  • Arata bine
    Super look insa eu nu as avea unde sa-l pun pe biroul meu, ar trebui sa-mi cumpar si un birou mai mare
    0 0
  • bine k nu au pus pretul k nici nu cred k vrea careva sa il stie si se mai si speriau multi :))
    o fi cateva mii
    0 0
  • ioan lucian
    calendar pirelli 1009
    doresc sa intru in posesia unui astfel de calendar,mi-a placut foarte mult.cine ma poate ajuta-mersi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru