Surpriza Citroen la Frankfurt: noul DS4, noul C2 sau noul 2CV?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.09.2009
Pagina de Facebook a celor de la Citroen a dezvaluit astazi primele forme ale conceptului din care va deriva, probabil, noua compacta premium DS4.

Misterul care invaluia imaginea-teaser pe care Citroen a prezentat-o pe propria pagina de Facebook in cursul saptamanii trecute incepe sa dispara odata cu publicarea unei noi imagini. Desi invaluita in intuneric, masina isi prezinta de aceasta data formele si liniile importante cu ajutorul unei usoare modificari de tonalitate.

Citroen nu a publicat inca niciun detaliu despre noul model, limitandu-se sa adauge, in subsolul fotografiei, ca masina va putea fi vazuta la standul Citroen de la Salonul Auto de la Frankfurt si ca va reprezenta o mare surpriza. In aceste conditii, opiniile sunt impartite. daca majoritatea vocilor sustin ca va fi vorba de conceptul din care va deriva noul DS4, altii sustin ca este vorba de o reeditare a succesului 2CV sau de un concept din care va deriva inlocuitorul lui C2.

Peste toate, imaginea pe care Citroen a publicat-o astazi ne dezvaluie o masina care aminteste de liniile profilului celebrului 2CV. Evident, liniile moderne isi vor face loc in designul modelului nou, acesta urmand sa dispuna de o parte frontala agresiva si de un spate care aminteste de berlinele anilor '50.

Din pacate, nu exista niciun indiciu care sa ne arate marimea efectiva a modelului, astfel ca toate numele vehiculate raman la stadiul de ipoteza.

via | facebook

Taguri: 2CV, Citroen, DS4, Frankfurt

Comentarii (1)

  • nu-i rau
    Din lateral arata destul de bine , chiar mi-a trezit curiozitatea .
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru