Surpriza Citroen: renaste 2CV la Frankfurt?

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.09.2009
Citroen pregateste un model surpriza pentru salonul german. Momentan nu exista decat o fotografie, dar se pare ca este vorba despre 2CV, modelul care anul acesta a implinit 60 de ani.

Desi a anuntat deja ca va dezvalui live la Frankfurt noile modele C3 si DS3, Citroen mai pregateste o surpriza pentru fanii sai. Constructorul francez ar putea dezvalui un concept surprinzator in cadrul salonului german, cu ocazia sarbatoririi a 90 de ani de existenta.

Judecand dupa faptul ca tot in acest an un model legendar din gama sa isi serbeaza cei 60 de ani de existenta, mai exact 2CV, am putea trage concluzia ca Citroen ii pregateste acestuia un urmas. O imagine misterioasa, aparuta astazi pe pagina de Facebook a celor de la Citroen, confirma banuielile presei internationale si intareste ideea potrivit careia 2CV ar putea renaste anul acesta intr-o forma contemporana.

Momentan nu ne ramane decat sa asteptam deznodamantul acestui episod neasteptat pus in scena de oficialii Citroen.

via | caradisiac

Comentarii (1)

  • Oare va avea ca cel vechi scaune de panza si motor cu 2 cilindrii in V, si foarte economic?? ma indoiesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru