Tata lucreaza deja la o versiune imbunatatita a lui Nano

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.11.2009
Tata Nano va primi o serie de imbunatatiri in curand, care sunt operate in functie de sugestiile proprietarilor de Nano. Indienii de la Tata Motors vor mari puterea motorului si vor efectua modificari structurale, care nu vor mari pretul acestui model.

Indienii de la Tata Motors lucreaza deja la o versiune imbunatatita a celei mai ieftine masini din lume. Inginerii Tata Motors vor modifica masina in functie de recomandarile celor care au condus modelul Nano, pentru a elimina unele probleme si pentru a face masina mai agreabila pentru un public mai larg. Primul lucru pe care il vor imbunatati la modelul Nano este acceleratia, care a fost caracterizata ca fiind prea slaba, desi vorbim de un motor de 33 CP.

Inginerii Tata Motors vor ridica turatia maxima a motorului de la 5.000 rpm la 6.000 rotatii pe minut, iar apoi vor regla din nou unitatea ECU pentru a oferi ceva mai multa putere. Indienii iau in considerare posibilitatea implementarii unei trasmisii manuale cu cinci trepte, dar aceasta nu va fi instalata pe versiunea disponibila pe piata din India. O transmisie manuala cu cinci trepte ar fi inutila pe piata din India, deoarece modelul Tata Nano are un limitator de viteza electronic, care limiteaza viteza maxima la 105 km/h.

Tata va adauga si cea de-a cincea usa la modelul Nano, pentru a putea permite accesul direct la bagaje.

In acest moment, hayonul lui Tata Nano nu poate fi deschis, din motive de rezistenta structuala. Pentru a avea acces la bagaje, proprietarii lui Nano trebuie sa rabateze bancheta din spate si sa umble la bagaje pe la usile din spate. Versiunea imbunatatita a lui Nano va avea un hayon care va putea fi deschis. Mai mult decat atat, modelul primeste un nou model de oglinzi laterale, care vor permite implementarea oglinzilor electrice, dar si un sistem de siguranta al usilor, care limiteaza deschiderea acestora.

Via | Insideline

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru