Tata Motors va lansa modele noi in Europa

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 23.01.2010
Producatorul indian Tata Motors va lansa cateva modele noi in Europa si SUA incepand cu 2011.

Tata Motors, producatorul celui mai ieftin automobil din lume, Tata Nano, intentioneaza sa-si diversifice oferta europeana, oferind pentru inceput publicului din Marea Britanie sapte sau opt modele noi. Ravi Kant, seful Tata Motors, spune ca modele Indica si Indigo vor fi comercializate in Regatul Unit incepand cu anul acesta, urmand ca restul pietelor sa faca si ele cunostinta cu noile modele in perioada ulterioara.

Modelul Nano Europa este si el asteptat pe intregul continent in 2011 si, ulterior, in Statele Unite. Kant spune ca modelele constructorului indian vor fi modificate astfel incat sa corespunda cu normele de securitate si poluare din Europa si Statele Unite.

Directorul brandului indian sustine ca preturile modelelor modelelor Tata vor ramane mic, acestea urmand sa aiba in continuare un raport calitate/pret foarte bun.

via | 4wheelsnews.com

Comentarii (1)

  • Etienne
    Tata in Europa
    In Timisoara era un dealer Tata care vindea pe langa pick-up-uri 4x2 / 4x4, si berlina in 3 volume Indigo, care avea un pret de peste 10000 euro. La pretul asta exista oferte in segmentul low cost mult mai bune la Dacia si la Renault (Symbol). Probabil taxele mari percepute in UE pentru automobile fabricate in alta parte duce la aceste cresteri de pret.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru