Tata va mari productia lui Nano cu 20%

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.10.2009
Tata Motors va putea livra aproape 3.000 de unitati ale modelului Nano in fiecare luna, gratie cresterii productiei cu 20 de procente.

Indienii de la Tata Motors vor mari productia lui Nano cu 20 procente incepand cu aceasta luna. Desi aceasta decizie nu va apropia prea mult oferta de cererea extrem de ridicata pentru acest model, constructorul indian face un pas inspre marirea capacitatii de productie pentru celebrul sau model low-cost. Pana in acest moment, Tata Motors putea sa livreze in jur de 2.500 unitati Nano in fiecare luna.

Cresterea capacitatii de productie cu 20 de procente va mari numarul maxim de unitati livrate in fiecare luna la 3.000. Pana in acest moment, Tata Motors a primit peste 500.000 de cereri pentru modelul Nano, asa ca a fost nevoita sa organizeze o loterie pentru primele 100.000 unitati.

Constructorul indian de automobile a inregistrat o cerere ridicata pentru modelul de varf al gamei Nano, element care contrasteaza cu dorintele presedintelui companiei Tata Motors. Constrastul apare deoarece Tata vroia sa creeze un automobil extrem de ieftin, care sa indeplineasca necesitatile de transport ale indienilor fara a renunta la siguranta sau la confort.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (3)

  • 20%? Asta inseamna 3 unitati in plus! Haha!
    0 2
  • TopSer
    inseamna 500 bucati in plus.
    0 1
  • Alex Radoi
    Mie imi place
    Jante, proiectoare, Plafon stil Smart, arat ok, mie imi place.
    De remarcat insa faptul ca nici macar in poza asta de prezentare, usa dreapta fata nu se aliniaza perfect cu cea din spate. Oare cum o fi la cele necosmetizate?:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru