Tata vrea sa patenteze inovatiile de pe Nano

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.03.2009
Tata doreste sa protejeze cele 37 de inventii si inovatii legate de modelul Nano.

Tata Motors doreste sa isi protejeze modelul Nano de plagiat si falsuri. Modelul Nano beneficiaza de 37 de inventii si inovatii tehnice, pe care Tata doreste sa le protejeze. Aceasta miscare strategica va permite celor de la Tata Motors sa vanda modelul Nano si pe piata din Africa, Sud-Estul Asiei, Europa de Est si America Latina.

Nano este gata pentru a fi lansat pe piata indiana la sfarsitul acestei luni, iar lansarea mondiala va avea loc in 2011. Tata Motors a facut nu mai putin de 400 de cereri de patent pentru diferite modele si procese tehnologice care apartin companiei indiene. Dintre cele 400 de cereri de patent, nu mai putin de 37 de patente sunt legate de modelul Nano.

Via | JustAuto

Comentarii (4)

  • tare
    Daca ceva ce incearca sa fie o masina are atatea patente de inventie .si costa 5000 de euro in europa , inseamna ca cei de la Dacia cu imensul Sandero de 6000 euro sunt niste genii ;-)
    0 0
  • secera si ciocanu'
    am putea sa aflam despre ce patente este vorba? ca masina pare mai mult facuta din topor...:)
    0 0
  • burningflame
    patente...
    de inventat lumina din farul stins! ce ratati! nici macar dacia n-a facut asa mare tam-tam cand a lansat loganul... si aia e masina pe langa cutia nano!
    0 0
  • nano
    ii sufla-n panze lui SANDERO la pretul asta.......mai mai sa zici ca sunt slugile lui RENAULT indienii astia de la TATA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru