Techart tuneaza Porsche 911 GT2

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 25.07.2008
Techart a creat GTstreet RS bazat pe Porsche 911 GT2, reusind sa dezvolte 700 CP si 860 Nm din motorul acestuia.

Esential

700 CP dezvolta motorul lui Porsche 911 GT2 imbunatatit de Techart prin pachetul GTstreet RS.
860 Nm este cuplul maxim disponibil pe Porsche 911 GT2 cu pachetul GTstreet RS creat de Techart.

Techart Automobildesign a prezentat GTstreet RS, versiunea imbunatatita a lui Porsche 911 GT2 (997). Tunerii germani, binecunoscuti pentru kit-urile sale performante, au anuntat un timp de 1.06:811 minute obtinut pe varianta scurtata a circuitului Hockenheim cu noul Techart GTstreet RS. Aceasta performanta laudabila a fost posibila dupa ce Techart au marit puterea lui Porsche 911 pana la 700 de cai, disponibili la 7.000 rpm, iar cuplul maxim pana la 860 Nm, realizabil la 4.500 rpm.

Porsche 911 GT2 a suferit modificari serioase la partea tehnica, precum si la partea electronica din partea celor de la Techart. Astfel, specialistii germani au echipat supercarul celor de la Porsche cu turbine modificate, canale de admisie din fibra de carbon largite, intercoolere proiectate special, clapeta sport pentru evacuare, senzor de presiune imbunatatit si filtru de aer sport.

Exteriorul supercarului german a beneficiat, de asemenea, de imbunatatiri datorita noului kit aerodinamic creat de Techart.

Tunerii germani au reusit sa creeze un surplus de 10 kilograme a fortei de apasare pe ambele punti la o viteza de 140 km/h, lucru constatat in tunelul aerodinamic.

Designul exterior al lui GTstreet RS este mai sportiv si mai agresiv odata cu noul kit aerodinamic care este in acelasi timp 100% functional. Astfel, distingem prize de aer de dimensiuni mari in spoilerele din fata si spate pentru racirea si admisia motorului, dar si pentru racirea sistemului de franare fiind ajutate de prizele de aer de tip “branhii” intalnite pe aripi. Aspectul sportiv al lui GTstreet RS este completat de elemente de caroserie precum eleron de acoperis din carbon, eleron obisnuit de dimensiuni mari si cu functionalitate maxima pe circuit, oglinzi si blocuri optice modificate si difuzor de aer din fibra de carbon.

La interior, Techart a construit o cusca de protectie din bare pentru protectia pasagerilor. De asemenea, rotile nu au fost uitate. Techart a pregatit pentru GTstreet RS un set de jante din aliaj usor, forjat precum cele din Formula III cu dimensiunile de 8.5Jx20 inch pe fata si 12Jx20 inch pe spate.

Jantele sport au fost “incaltate” cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup de dimensiunile de 245/30 ZR20 pe fata si 315/25 ZR20 pe spate.

Porsche 911 GT, modelul de baza, impreuna cu kit-ul complet GTstreet RS realizat de Techart este disponibil la pretul de 350.000 euro.

Via | TheCarFanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru