Tesla a lansat primele imagini cu Model S pe sosea

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 21.08.2009
Primele imagini cu Tesla Model S pe sosea au fost dezvaluite de catre oficialii companiei americane. La volanul modelului se afla chiar Franz von Holzhausen, responsabil pentru design-ul lui Model S.

Oficialii Tesla au prezentat primele imagini pe sosea cu noul Model S, si au anuntat ca vor crea si o editie speciala a acestui model, care se va numi Signature Edition. Din pacate pentru clientii Tesla care au achitat deja un avans de 5.000 de dolari, fabrica lui Model S nu a fost nici macar construita, iar modelul este inca in lucru. Cei 1.000 de clienti ai Tesla au achitat un avans de 5.000 de dolari pentru a rezerva un loc in randul primilor posesori de Model S.

Primele imagini cu Tesla Model S pe pista de teste ne prezinta aspectul final al modelului electric american si ne ajuta sa vizualizam mai bine aspectul pe sosea al noului model Tesla. Imaginile prezentate de oficialii Tesla vor deveni ceva normal pe soselele din America abia dupa sfarsitul anului 2011, cand Model S va fi lansat pe piata.

Via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • copie
    Aston Martin DB9 varianta sedan :))
    4 0
  • Ha?? De cand si pana unde?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru