Tesla dezvaluie primul teaser al sedanului electric

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.10.2008
Tesla a dezvaluit publicului primul teaser al viitorului Model-S, sedanul electric asteptat sa debuteze in 2011.

Desi in urma cu o satamana anunta ca se afla in mari dificultati financiare, constructorul american Tesla, specializat in productia modelelor electrice, surprinde publicul cu un teaser. Este vorba despre sedanul electric, pregatit sa debuteze pe piata oficial in 2011, despre care oficialii Tesla anuntau saptamana trecuta ca va intarzia sa apara din cauza crizei in care se afla.

Sedanul electric a fost botezat cu numele de cod Model-S si se anticipeaza a fi un rival puternic pentru nume mari din industria auto mondiala. Teaser-ul dezvaluit de oficialii Tesla nu ofera foarte multe detalii din designul masinii insa il are in prim plan pe noul designer al americanilor, Franz von Holzhausen, omul care se pare ca este responsabil pentru noul look al japonezilor de la Mazda.

Elon Musk, noul CEO al Tesla, care l-a inlocuit de curand pe Ze'ev Drori, a declarat ca noul Model-S va concura impotriva unor rivali ca Chevrolet Volt, Mercedes E-Klasse diesel si hibridul Lexus GS 450h. "Noul nostru sedan electric va zdrobi concurenta", a declarat Musk.

via | CarScoop

Taguri: H2 SUT, Mazda, Tesla

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru