Top Gear si-a deschis propria expozitie la Londra

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.06.2009
Fanii show-ului britanic Top Gear pot admira o colectie bogata de filme si masini celebre create de moderatorii Clarkson, May si Hammond.

Toti fanii Top Gear sunt asteptati incepand de astazi la National Motor Museum din Londra, unde pot admira expozitia proprie a show-ului britanic.

Zona dedicata celebrului brand gazduieste un numar de creatii ale celor trei moderatori: Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May. Fanii vor gasi aici limuzina Chalenge Stretch, Toyota Arctic Hilux, care a ajyns pama la cei doi poli, si naveta spatiala Robin Space Shuttle.

Tot in interiorul expozitiei, vizitatorii pot regasi celebra tabla cu timpii inregistrati pe circuitul Top Gear si un film care surprinde secvente din spatele scenei.

via | Zercustoms

Comentarii (7)

  • cristian
    cine mai e si astia
    Niste cacati cu ochi engleji astia. Niste retardati betivi si prosti, ce kkt ne trebue noua sa stim depre ei.
    3 20
  • PRO cristian
    Ai perfecta drepate cristian! nu stiu de unde esti dar daca ne intalnim fac cinste cu o bere si niste gratar! mi-ai luat cuvintele din gura!
    3 19
  • Si totusi
    Probabil ca antevorbitorii au dreptate in privinta englezilor de rand. Nici eu nu-i suport, niste ingamfati, dar sa nu uiatm ca ei sunt natia care a dat lumii cei mai multi savanti, iar progresul tehnologic din ultimii 150 de ani se datoreaza peste 70% englezilor.
    Cat despre baietii de la Top Gear nu pot sa spun decat ca sunt prea tari. Nimeni nu poate sa faca dintr-o emisiune despre masini un show cum fac ei si chiar ai ce invata de la ei. Se vede ca sunt baieti destepti, mai ales Hammond.
    11 1
  • enoeht
    @cristian si PRO cristian
    Nu uitati sa dati manelele la maxim. Pe sistem turbo. De ala de va place voua, TDI.
    6 2
  • dar vai
    mai omule ce cauti pe un site de stiri auto daca nu urmaresti macar topgear ?
    6 0
  • Sunhillow
    daca generalizezi tu, generalizez si eu
    Eu cred ca le place mai mult acum pe sistem CDTI, no offense dar intamplator eu am TDI si ascult metal si daca te uiti mai bine cel putin in bucuresti preferintele s-au schimbat in materie de manelisti. Acum sa fiu la subiect: Emisiunea TG nu e facuta pentru toti retardatii asa ca nu e grav ca unora nu le place, mai trebuie sa avem si gunoieri si muncitori necalificati.
    7 0
  • enoeht
    @Sunhillow
    Ai dreptate, nu este corect sa generalizez. Imi cer scuze posesorilor de masini echipate cu motoare TDI care nu asculta manele.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru