Toyota a marit productia lui Prius pentru a raspunde cererii

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.06.2009
Toyota va raspunde cererii ridicate pentru modelul Prius prin marirea productiei la cele doua fabrici din Japonia.

Toyota a decis sa mareasca productia modelului Prius, pentru a raspunde cererii intampinate pe piata din Japonia. Japonezii si-au schimbat astfel hotararea de saptamana trecuta, care implica micsorarea numarului de vehicule trimise in Statele Unite ale Americii in favoarea pietei nipone. Productia anuala a modelului Toyota Prius va fi crescuta de la 400.000 unitati la 500.000 unitati.

Toyota planuia sa vanda 100.000 unitati Prius pana la sfarsitul acestui an, dar a primit 80.000 precomenzi si inca 20.000 comenzi in primele doua saptamani care au urmat dupa lansare.  Oficialii companiei japoneze spera sa primeasca in continuare un numar ridicat de comenzi pentru cea de-a treia generatie a modelului Prius. Toyota a luat aceasta masura pentru a nu afecta piata din Statele Unite ale Americii.

Via | Allcarselectric

Comentarii (2)

  • bravo
    Eu, fan HONDA, felicit Toyota pentru masina si asteptam rundele care vor urma.
    Bravo Insight 2, Bravo Prius 3 :)
    4 4
  • Toyota Owner
    Japan Rulz !!!
    Abia astept sa imi iau PRIUS V ( varianta de top ) ... si astfel maresc familia cu un nou mebru, care va sta in curte langa Corolla ...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru