Toyota Prius poate deveni 100% electric

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 12.11.2007
Toyota studiaza posibilitatea de a face o versiune a modelului Prius care sa fie 100% electrica.

Esential

100% Prius este cel mai cunoscut model hibrid. 100% inseamna ca cel mai cunoscut hibrid poate deveni un model pur electric.
80 reprezinta procentajul detinut de Prius pe segmentul hibrizilor in Statele Unite.

Toyota a anuntat noutati substantiale pentru hibridul de succes Prius. Divizia Toyota din Statele Unite a inceput un program de cercetare prin care intentioneaza sa afle daca clientii americani ar dori o versiune 100% electrica a modelului Prius.

Oficialii Toyota din SUA au refuzat sa comenteze cand anume va fi lansat o versiune 100% electrica, dar au subliniat ca mai intai trebuie intelese asteptarile clientilor si imbunatite tehnologiile de propulsie electrica.

Bob Carter, seful diviziei americane de la Toyota, a declarat: „Clientii nostri asteapta intotdeauna calitate, valoare si eficienta din partea noastra. Este esential sa intelegem asteptarile lor”.

Toyota conduce autoritar segmentul de piata al hibrizilor, in SUA. Aproximativ 80% dintre modelele hibride vandute anul acesta in SUA sunt Prius.

Taguri: Prius, Toyota

Comentarii (4)

  • bravo
    0 0
  • AndreiRN
    Electric
    Prius electric sau reincarcabil la priza deja a fost produs in California de un grup de studenti. Chiar mai mult sa produs unul cu celule solare care ofera suficienta energie pt 50km pe zi insorita. Cu aparitia noilor celule solare flexibile posibilitatile sunt enorme. Firma mama va incorpora noua technologie curand.
    0 0
  • da
    Daca as avea bani , Prius as lua.......
    0 0
  • adrian
    gpl
    sunt foarte incantat de acest model toyota, am condus-o si mi se pare o masina super iar ca bonus voi monta gpl pe o astfel de masina si va consuma 3%echivalent benzina(max 6%gpl)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru