Toyota va produce 10 milioane de vehicule in 2008

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 07.08.2007
Liderii de pe piata auto mondiala au anuntat ca au aceasta tinta in 2008.

Toyota, primul producator auto la nivel mondial, a anuntat funizorii de componente auto ca intentioneaza sa produca peste zece milioane de vehicule in 2008.

Niponii anticipeaza cresteri ale vanzarilor in SUA si pe pietele emergente, inclusiv in China, pe fondul tendintei de majorare a cererii pentru vehiculele grupului, recunoscute pentru eficienta consumului de combustibili.

Principalul constructor auto japonez are ca obiectiv producerea a 10,4 milioane de vehicule in 2008, la nivel de grup, fata de 9,74 milioane de unitati planificate pentru acest an. Cresterea capacitatii de productie este consemnata la nivelul a 6 procente.

Comentarii (2)

  • doe, john doe
    toyota
    in cativa ani va fi populara Toyota in lume asa cum era Daciutza la noi pe vremea lu' cumatru Ceashca... bucurie mare pt toata lumea si pt "antimanelisti" si pt cei ""lipsiti de personalitate""... un Mercedes, o Skoda, un Seat si, de ce nu, un Logan vor fi masini exclusiviste la acea vreme, detinute de manelisti, tarani, etc...
    era evident o ironie, nu incepeti cu polemici...
    E bine sa existe o omogenitate pe piata, ce-i prea mult strica
    0 0
  • AndreiRN
    Toyota
    Ce e bun este cautat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru