Tunerii de la ABT au creat un Audi A5 Cabrio unicat

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.09.2009
Germanii de la ABT au creat un Audi A5 Cabrio unicat pentru producatorul de bere Radeberger. Modelul va fi dat cadou castigatorului unei tombole speciale.

ABT a creat un A5 Cabrio unicat pentru cei de la Radeberger, care va fi dat cadou in urma unei tombole. Modelul este vopsit in doua culori si are jante din aliaj vopsite in aceeasi nuanta de auriu prezenta si pe caroserie. Interiorul acestui model a primit si el o serie de embleme Radeberger si doua ecrane LCD montate in tetiere.

Motorul TFSI al lui Audi A5 Cabrio a fost modificat de catre cei de la ABT si ofera acum 275 CP, o crestere signifianta fata de cei 180 CP pe care ii oferea atunci cand a plecat din fabrica. Modelul A5 Cabrio in versiunea ABT poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 6.7 secunde, iar viteza maxima a acestuia este de 271 km/h.

In materie de imbunatatiri modelul A5 Cabrio a primit si un kit de suspensie mai peformant, alaturi de un nou sistem de franare. Interiorul beneficiaza si de un compartiment refrigerat, localizat in cotiera centrala. Toate emblemele de la interior sunt cusute cu fir auriu, iar scaunele si fetele de usi sunt imbracate in piele rosie. Desi acest model este unicat, tunerii de la ABT ne-au aratat inca o data capacitatea lor de a modifica modele din grupul VAG.

Via | Carscoop

Taguri: A5, A5 Cabrio, Abt, Audi, tuning

Comentarii (2)

  • tampenie
    ce tiganeala!!
    i-au vopsit jentile in auriu
    3 0
  • TZENU BMW
    tiganie frate
    fata i cea mai urata parte a masini dezgustatoare.
    jantele la fel scarboase ............
    cred ca este cel mai urat tuning pe care lam vazut in ultimile luni .
    bine macar ca este unicat
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru