Tunerii Lumma Design au creat o bicicleta de 3000 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Specialistii de la Lumma Design au renuntat pentru moment la modificarea modelelor BMW, Porsche si Mercedes in favoarea unei biciclete exclusiviste.

Criza economica a facut ca pana si tunerii sa se "reprofileze". Specialistii de la Lumma Design au renuntat la pachetele de performanta pentru BMW, Mercedes si Porsche indreptandu-si atentia catre biciclete.

Tunerii germani au apelat la ajutorul fostului campion mondial BMW, Jordi Miranda pentru a da nastere unei biciclete mai speciale, care va pastra un caracter exclusivist. Bicicleta dispune de un cadru din aluminiu, cauciucuri Michelin, echipamente Shimano si un sistem de franare hidraulic, pe disc.

Lumma a anuntat ca va produce doar 50 de biciclete, fiecare exemplar urmand sa coste 3.332 de euro. Bineinteles, tunerii nu vor renunta la proiectele ce implica automobile chiar daca vorbim de o perioada mai grea din punct de vedere financiar.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • ...
    tare bicicleta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru