Tunerul britanic GGR modifica Focus RS Mk2

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 21.08.2009
Casa de tuning GGR a modificat modelul Ford Focus RS Mk2. In urma reprogramarii unitatii ECU, propulsorul automobilului livreaza 340 CP si dezvolta un cuplu motor de 538 Nm.

Cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul automobilelor, tunerul de casa al celor de la Ford, Graham Goode Racing (GGR) a modificat noul Focus RS Mk2. Odata cu apartia aceste versiuni casele de tuning au vrut sa aduca numeroase schimbari hatchback-ului celor de la Ford. Modelul dispune de un propulsor de 2.5 litri, supra-alimentat cu 5 cilindri in linie care livreza 300 CP.

Pachetul de performanta al celor de la GGR poarta denumirea de RS340 si singura modificare facuta de inginerii casei de tuning britanice a constat in recalibrarea unitatii ECU. In urma acestei reprogramari, propulsorul va livra cu 40 CP mai mult decat versiunea de serie a modelului. Cei 340 CP sunt acum sustinuti de cuplul motor de 538 Nm. Tunerul de casa al celor de la Ford nu a dezvaluit inca detaliile despre timpul in care Focus RS Mk2 accelereaza de la 0-100 de km/h sau despre viteza maxima pe care acesta o poate atinge.

Via | carscoop

Comentarii (1)

  • Superchips
    Daca ati fi intrat si pe site-ul GGR ( http://www.grahamgoode.com/website/tech.php?item=84&nav=0&website=26 )ati fi vazut ca nu ei au facut softul, ci Superchips UK care sunt, de altfel, primii din Europa cu un nou soft pentru Focus RS Mk2. GGR e doar dealer (important, e adevarat) al lui Superchips. Se poate vedea si pe graficul dyno atasat pe link-ul carscoop ca e de fapt o resoftare Superchips.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru