Londra: Ford prezinta noul Focus RS

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 24.07.2008
Focus RS, cea mai sportiva versiune a compactului Ford, a fost prezentata in premiera la Salonul Auto de la Londra.

Esential

280 CP dezvolta motorizarea turbo Duratec de 2.5 litri care va echipa noul Ford Focus RS.

Mult asteptatul Ford Focus RS a fost prezentat in premiera la Salonul Auto de la Londra. Detaliile si cateva fotografii au fost furnizate de Ford cu ceva timp inainte de debutul salonului.

Astfel, nu ne ramane decat sa va prezentam o serie de fotografii cu prototipul lui Focus RS la standul Ford de la Londra. Modelul experimental a fost deja supus unor teste pe circuitul de la Nardo, Italia, unde, conform anumitor zvonuri, Ford ar fi procurat un Ferrari California pentru a avea un model de referinta. Ford va efectua, cu siguranta, teste de circuit pe Nurburgring, fiind asteptate cu nerabdare rezultatele care ar putea concura cu timpii realizati de noul Renault Megane R26.R.

Noul Ford Focus RS va dispune de 280 CP livrati de o motorizare turbo Duratec cu cinci cilindri de 2.5 litri. Cea mai sportiva versiunea a noii generatii Ford Focus va fi produsa in 5.000 de unitati si va fi disponibila pe piata incepand cu primele luni ale lui 2009.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • Mini-romanu'
    Esti taiat de la premiul pentru lipsa greselilor gramaticale
    On-topic: defineste, te rog, ce inseamna "cu ceva timp inainte de debutul salonului". Poate cu 3 minute inainte sau mult mai probabil dupa startul salonului, ca sigur nu e cu ceva zile inainte ...
    Altfel, arata super-bine pentru o masina care se tine de traditia democratizarii raliurilor.

    Corect cred ca este "prezentat in premiera" ca se refera la Focus RS si nu la "cea mai sportiva versiunea" (cum ai adaugat un "a" in plus pe final de articol).

    Puneti mana de la mana si luati-va un corector.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru