Tuning de clasa la standul Brabus

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 05.10.2007
Brabus, tunerul de casa de la Mercedes, a venit pentru prima oara la Salonul International de Automobile Bucuresti.

Pentru prima data la Salonul International de Automobile Bucuresti a fost prezent Brabus, tunerul de casa al celor de la Mercedes.

Desi nu au venit cu un stand numeros, baietii de la Brabus reprezinta un punct de maxima atractie a salonului bucurestean. Standul casei germane a fost amenajat in pavilionul A si cuprinde patru modele exclusiviste.

Ofensiva Brabus la SIAB a inceput cu expunderea limuzinei S-Klasse 320 CDi cu ampatament marit, a noului C-Klasse 320 CDI Avantgarde si Startech SD6 Basis Commander 3.0 CRD. De asemenea, Barbus a expus si modelul Viano Business Lounge.

Este vorba de un vehicul modificat integral, atat tehnic cat si la design. Mai multe detalii le puteti extrage din galeria foto de mai jos. Enjoy!

Comentarii (2)

  • Bogdan
    transmisie live de la salonul auto
    uite un link pe care l-am gasit pe un site si care transmite live de la salonul auto www.kia.ro/live/
    0 0
  • Tuneri
    Dacă nu mă lasă memoria, tunerul "de casă" al celor de la Mercedes se numeşte AMG. E distractiv sa vezi cum nu cunoaşteţi chestii elementare, dar....Aşa e cu copy-paste.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru