Tuning de ramas bun pentru McLaren SLR

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 25.07.2009
Tunerul Kahn si-a indreptat atentia pentru ultima oara spre McLaren SLR. Aflat la sfarsit de drum, modelul exotic a suferit modificari estetice, proiectul englezului purtand denumirea de McLaren SLR Carbon.

Tunerul englez Kahn a modificat modelul McLaren SLR, aflat deja spre sfarsit de cariera. Modificarile aduse au vizat partea de design a masinii, iar proiectul casei de tuning poarta denumirea de Carbon.

Fibra de carbon, folosita la exteriorul masinii, alaturata jantelor din aliaj de magneziu, pastreaza aerul prestigios al modelului. Tuningul realizat de Kahn face din McLaren SLR o masina eleganta. Ultimele modificari aduse modelului exotic pot fi considerate ca un tribut adus acestuia.

via | automobilesreview

Taguri: Kahn, McLaren, SLR, carbon, tuner

Comentarii (5)

  • ce tuning! i-o pus niste jante de neam prost!
    5 1
  • magarul cocalar
    foarte "frumoase" jantele alea.

    Cat de cocalari pot fi "designerii" aia schimband jantele originale?
    3 3
  • pe bune?!?!
    ma baieti mai bine ati aprecia acest model.in primu rand jentile sunt foarte tari ..... da' ce sa stie baietii care in afara de nfs n-au vazut alte masini tunate.plimbati ursu si apucati-va si voi de cantat =))) k acolo veti avea mai mult succes.masina super tare.un ultim omagiu foarte tare.respect mercedes-benz
    2 2
  • @ok
    vad ca faci parte dintre fraierii care nu stiu nimica despre masini si pun in comentariul lor ceva despre NFS ca sa faca misto despre alti, de asta probabil ca-ti si plac jantele astea, repet, de neam prost.altceva nu mai spun, depinde de inteligenta fiecaruia.
    2 1
  • magarul foarte tare
    pe rele!
    in primul rand caciucurile sunt foarte moi...da' ce sa stie baiatu' care nu am vazut masini tunate foarte tare, in afara de nfs care e foarte tare. asa ca am hotarat sa plimb ursu foarte tare si sa ma apuc de cantat foarte tare si sa imi dau un vot negativ foarte tare ca un ultim omagiu foarte tare pentru ok care e super tare. respect trabant
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru