Tuning discret pentru Audi A5 de la Caractere

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.02.2008
Casa belgiana de tuning Caractere a pregatit un pachet de accesorii exterioare care modifica discret coupe-ul A5.

Esential

19 inch este dimensiunea jantelor pregatite de Caractere pentru coupe-ul A5.

Inca de la lansare, Audi A5 a prezentat un interes deosebit pentru casele de tuning din Europa, care au cautat sa desavarseasca agresivitatea coupe-ului german. Cel mai nou tuner care si-a indreptat atentia asupra sportivei din Ingolstadt sunt belgienii de la Caractere care au creat un pachet de accesorii ce modifica aspectul exterior destul de discret.

Kitul include doua noi spoilere fata si spate cu prize mari de aer si un deflector pentru partea posterioara care inglobeaza doua tevi de esapament de mari dimensiuni, cu aspect cromat. Partea frontala este desavarsita de o buza pentru spoilerul fata iar jantele de 19 inch din aliaj completeaza agresivitatea discreta pe care Caractere a vrut sa o insufle coupe-ului A5.

Pachetul pregatit de tunerul belgian va fi disponibil incepand abia din iunie, aria de acoperire fiind insa globala.

Taguri: A5, Audi, Caractere

Comentarii (1)

  • I like it!...
    Super modelul, pacat ca inca nu are cutie automata si pentru 3.0 TDI... e prea faina cutia, dar sper sa apara si pe modelul asta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru