Tuning elvetian pentru Audi S4 Avant

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 15.08.2009
Propulsorul modelului Audi S4 Avant a primit o serie de imbunatatiri de la tunerii elvetieni de la Sportec, ajungand sa livreze 425 CP.

Casa de tuning elevetiana Sportec a decis sa imbunatateasca modelul Audi S4 Avant. Aceasta a operat o serie de modificari mecanice cu ajutorul carora propulsorul V6 de 3.0 litri supa-alimentat, cu injectie directa, va livra 425 CP, cu 92 CP mai mult decat versiunea de serie.

Chiar daca propulsorul a fost modificat, iar cresterea puterii este semnificativa, Audi S4 Avant nu a reusit sa isi imbunatateasca cu mult performantele pe circuit. Astfel, timpul in care automobilul sprinteaza de la 0-100 km/h a fost imbunatatit doar cu 0.1 secunde fata de modelul de serie.

Mecanicii casei de tuning au micsorat garda la sol a autoturismului cu 30 mm si au montat un kit de frane imbunatatit. Elvetienii au lucrat si la exteriorul automobilului pentru a-i oferi un aspect agresiv. Jantele de 19 sau 20 de inch completeaza noul design al modeluluii.

via | fancytuning

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    cool!!
    2 5
  • puricele e in frunte...ca intotdeauna!
    7 0
  • sergiu
    bleah
    ce tuning e asta? ii dai 92 de cai in plus si doar cu 0,1 secunde se imbunatateste acceleratia pina la 100/ ora ? de ce sa il mai faci atunci ?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru