Tuning la bucata pentru Audi A5

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.11.2008
Casa de tuning JMS a pregatit un kit de tuning exterior pentru Audi A5, pachet care include mai multe accesorii sportive.

Casa germana de tuning JMS, nu atat de populara precum conationalii de la Hamann sau AC Schnitzer, incearca sa impresioneze publicul pasionat cu un pachet special pentru coupe-ul Audi A5. Asa cum era de asteptat, coupe-ul devine mai sportiv in urma tratamentului JMS multumita accesoriilor numeroase.

Pachetul sportiv include o buza pentru spoilerul frontal care coboara pana la doar 3 centimetri deasupra solului, estimata la 269 de euro. Aceasta este completata de praguri laterale de 299 de euro si de un spoiler posterior cu deflector fals, estimat si el la 259 de euro.

JMS s-a preocupat si de sistemul de evacuare care a primit patru terminatii ovale cromate, si ofera cativa cai putere in plus. JMS completeaza pachetul si cu o suspensie H&R, care coboara garda la sol cu 40 respectiv 35 de mm si mai usureaza proprietarul unui A5 de inca 239 de euro.

Cireasa de pe tort o constituie pachetul de jante, cu trei design-uri diferite si cu o dimensiune de 20 de inch, incaltate cu pneuri Dunlop 255/30R20, al caror pret a fost fixat la 5699 de euro.

via | WorldCarFans 

Taguri: A5, Audi, JMS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru