Ultimul Lambo Reventon a fost vandut in Anglia

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.11.2008
Ultimul dintre cele 20 de exemplare Reventon pe care le-a construit Lamborghini a intrat in posesia unui englez.

Esential

20 de exemplare contine editia limitata Lamborghini Reventon.

Fanii Lamborghini care isi doreau un Reventon si nu au apucat sa comande unul dintre cele doar 20 de exemplare existente la nivel mondial vor trebui sa se multumeasca cu restul gamei italienilor. Asta pentru ca ultimul exemplar Reventon a fost livrat de Lamborghini ieri, fericitul posesor al exemplarului cu numarul de serie 20 fiind un britanic din Birmingham.

Masina i-a fost livrata acestuia in Italia, cel care a reprezentat gazdele fiind chiar seful Lamborghini, Stephan Winkelmann. "Clientul nostru a fost extrem de ferciti si emotionat", a afirmat Dominic Mulvey, managerul reprezentantei Lamborghini Birmingham.

Lamborghini Reventon a fost prezentat publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt (septembrie 2007), toate exemplarele fiind deja cumparate inainte de acest seveniment. Pretul unui Reventon este de un milion de euro plus taxele aferente.

via | Newspress

Comentarii (4)

  • cristi
    20?
    parca faceau 100 de exemplare....
    0 0
  • nu
    nu.. de la inceput s-a zis ca vor fi doar 20.. si toti 20 proprietarii se stiau inainte sa se livreze prima masina
    0 0
  • Reventon
    Am vazut una in Germania, pe autostrada. Pai mergeam cu 160 si o trecut pe langa mine ca racheta.
    0 0
  • pt XPB
    Norocos esti :P .. ce n`as da si eu sa treaca pe langa mine una :D.. de curand am fost si eu in germania .. dar inafara de 2 A8`uri W12 quattro... nu m`a depasit nimic spectaculs :|... si am fost de 3 ori in 2 saptamani..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru