Ultimul Mini Cabrio contemporan!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 07.08.2008
Mini a produs ultima decapotabila a actualei generatii, urmand ca anul viitor sa lanseze un nou model cabrio.

Esential

164.000 de unitati Mini Cabrio au fost produse de marca britanica.

Ultimul MINI Cooper Cabrio contemporan a iesit de pe linia de fabricatie a producatorului britanic din Oxford. Mini a produs de la lansarea decapotabilei sale, din 2004, un numar de 164.000 de exemplare, care au inclus versiuni ale modelului Cooper, Cooper S, John Cooper Works si One.

Decapotabila Mini este foarte cautata in Marea Britanie, SUA, Italia, Japonia si Scandinavia. Mini pregateste deja o noua generatie a modelului cabrio, programata sa fie lansata in martie a anului viitor.

Noutatea cea mai importanta va fi noua gama de motorizari pe care BMW si PSA Peugeot-Citroen o vor oferi pentru varianta cabrio.

Noua generatie va dispune de trei versiuni pe benzina de 1.4 litri cu 95 CP si 1.6 litri de 120 respectiv 175 CP. Unitatea diesel va fi imprumutata tot de la BMW si va fi un turbodiesel de 1.6 litri si 110 CP.

Via | Germancarscene 

Comentarii (1)

  • 1.6/110 cp
    ROBERT, CRED CA VROIAI SA ZICI CA UNITATEA DIESEL DE MAI SUS VA FI IMPRUMUTATA DE LA PEUGEOT, NU BMW. E ACELASI MOTOR DE PE 307, 407 SI 206.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru