Un canadian a ales banii in locul unui Koenigsegg

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.11.2008
Un canadian a castigat un Koenigsegg CCX la loterie. Barbatul a ales insa banii pentru a se putea trata de cancer.

O boala incurabila poate fi vindecata de un supercar? Bineinteles ca nu, dar un Koenigsegg CCX cu siguranta iti poate alina suferinta. Este exemplul unui canadian diagnosticat cu o tumoare pe creier care a castigat un exemplar Koenigsegg CCX la o loterie.

Louie Edgi a jucat 10 bilete la loteria Cash and Cars din Canada, loterie care sprijina fundatia Alberta Cancer si Societatea Canadiana de lupta impotriva cancerului. Norocul i-a suras bolnavului din Norman Wells, o localitate indepartata unde nu exista multe drumuri asfaltate si nici o autostrada in apropiere.

Edgi a preferat astfel sa renunte la premiul sau, un supercar de vis, in schimbul unei sume de bani, adica contravaloarea exemplarului CCX. Canadianul a reusit astfel sa isi amelioreze starea de sanatate printr-un tratament costisitor si a reusit sa isi faca fericita si familia.

via | Autoblog

Taguri: CCX, Koenigsegg

Comentarii (16)

  • mai bine murea el fericit luand ccxu
    0 0
  • @dori
    nu cred k mai gandeai asa in locul lui
    viata este mult mai importanta decat 1 tona de fiare...
    0 0
  • martiz
    viata SI FAMILIA
    Frumos spus "chris", dar altii se gandesc numai la ei!
    0 0
  • sunshine64sm
    E clar ca pentru unii masina e mai importanta...
    E clar ca pentru unii masina e mai importanta decit sanatatea. De fapt sint niste cretini, care nu au inteles nimic de la viata. Cu ce ma poate satisface o masina daca o tin numai in garaj ? Ca nu am drumuri pe unde sa o port. Unde ? prin gropi ?! Canadianul a procedat foarte corect.
    0 0
  • c
    cred ca e o dovada ca acolo sus CINEVA il iubeste ..... ar cam trebui sa ne gandim .........
    0 0
  • @ dori
    Inca o data esti unul din cei care intaresc ideea ca manelele, snobismul si prostia se regasesc in Romania din plin.
    0 0
  • Geo
    Esti unul care imi dovedeste inca odata (desi nu trebuia) ca nu am pentru ce sa ma intorc in tara... in afara de "jmecheri" (ca tine),care se plimba in masini luate pe credit si baga benzina de zece lei la 2-3 zile ca mai mult nu isi permit, si pitipoance care se cred mari vedete, nu am ce vedea.
    Revenind la subiectul nostru, omul a procedat cat se poate de corect! Sanatatea este pe primul loc si nu fiarele (din capul lui dori) :D
    0 0
  • CRISTI 13
    Sa va fie clar la toti incultii,SANATATEA omului este CEEA MAI DE PRET!!! in rest nu conteaza nimik.
    0 0
  • destul
    Cred ca si-a primit lectia dar nu stiu daca a inteles ceva @dori al nostru.Castigatorul premiului nici nu avea ce face cu masina deoarece nu sunt drumuri asfaltate prin zona unde locuieste.Dar @dori.....
    0 0
  • julian
    dorinte
    tercind peste alegerea facuta de respectivul canadian, pe care o inteleg si sustin intru-totul, gestul cu adevarat frumos apartine companiei donatoare... as vrea sa vad si prin RO astfel de gesturi.
    Milionarii nostri aleg, insa, sa isi faca fundatii de caritate cu ajutorul carora sa ocoleasca legea si sa isi spele profiturile... mai mare rusinea.
    0 0
  • marius
    o opinie...
    eu as fi luat masina si peste un timp as fi vandut`o la un pret mai mare ...ma gandesc ca astfel de modele is cautate de colectionari si deci ma si vindecam de cancer si ramaneam cu mai multi bani.Totodata sunt de acord cu decizia canadianului.
    0 0
  • mowgli
    @marius
    valoarea masinii va creste poate peste 10 ani cand 50% vor fi distruse.si nu ai luat in calcul ca saracul om nu mai traieste pana atunci.ce sa faca saracu cu un CCX in gradina?sa-si tina gainile in cockpit?aia da frate.cred ca-mi pun si eu un monopost de formula 1 in prispa casii si pun ghivece pe spoiler.ha?ma sustine-ti?
    0 0
  • Lexion
    Fiti realisti!
    1. Toti astia sanatosi, ar fi ales masina, normal, cat timp nu esti grav bolnav, poti alege sa traiesti cum vrei. Mi se pare o alegere foarte buna si realista din partea castigatorului. Asa ar face oricine este bolnav de o asemenea boala, dar cat timp nue sti bolnav, nu iti poti da seama cum este, si zici ca ai alege masina. Ganditi-va cand sunteti la dentist, si va chinuie "albinutza", ati alege sa aveti o masina in parcare si sa va chinuie durerea in continuare, sau sa se opreasca acea durere, si parcarea sa fie goala?

    2. Cine face o loterie cu premiu un Koenigsegg? De ce nu au pus la bataie o insula in World Dubai sau un tratament de chimoterapie? Ar avea aceeasi cerere....
    0 0
  • nici asa sanatos sa fiu nu is sigur k as alege masina, mai ales dak nu am unde sa o conduc si sa nu uitam k nu consuma 1%, dar cu banii in skimb imi pot permite o masina rezonabila si multe altele
    0 0
  • mda...
    Eu as fi luat banii, iti cumperi mai multe masini normale - sau doar 1 sport si iti mai si raman bani de vacante.
    0 0
  • mai...oameni
    omul asta a avut o sansa. Nimanui, daca ar fi fost in locul lui, n-ar fi ezitat o secunda in a face exact aceeasi alegere. Deci...lasati-o balta pentru ca n-as dori sa vad mutra unuia dintre cei bravi de aici, disperata, desfigurata de vestea unei boli incurabile. Scuturati praful de pe constiinta, pentru ca, la varsta multora de aici, s-a pus mult prea repede.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru