Un fost muncitor Ford este acuzat de furtul unor secrete comerciale

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.11.2009
Un fost muncitor din cadrul constructorului Ford a fost arestat pentru furtul unor secrete comerciale. Acest este asteptat in instanta pentru a-si primi pedeapsa.

Esential

4.000 de documente oficiale au fost copiate de fostul muncitor de la Ford

Un fost muncitor din cadrul companiei Ford este asteptat sa se prezinte in instanta din Detroit dupa ce a fost acuzat de constructorul american de furtul unor secrete comerciale. Angajatul a lucrat pentru Ford timp de 10 ani, intre 1997 si 2007, si era cunoscut faptul ca acesta avea acces la documentele oficiale.

Xiang Dong Yu, cunoscut si sub numele de Mike Yu, in varsta de 47 de ani, a fost pus sub acuzare luna trecuta pentru furtul unor secrete comerciale si acces neautorizat la un computer protejat. Acesta a fost arestat pe 14 octombrie anul acesta pe aeroportul O’Hare din Chicago.

In luna decembrie a anului 2006, Mike Yu a acceptat oferta unei companii din China, insa inainte de a se desparti de Ford a copiat aproximativ 4.000 de documente oficiale care cuprindeau si desene de executie.

via | freep

Comentarii (3)

  • vali.moisuc@yahoo.com
    penibil
    2 1
  • mihai B.
    mda
    si uite asa ajung chinezii sa fabrice masini pe munca altora.
    2 1
  • Doblo'
    hahaha ce a furat? deschiderea capotei cu cheia?
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru