Un Land Rover modificat a traversat Stramtoarea Bering

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 26.08.2008
Britanicul Steve Burgess a reusit sa traverseze Stramtoarea Bering la bordul unui Land Rover.

Esential

89 de km pe apa a strabatut Land Rover-ul dotat cu doua plute.

Un britanic a reusit sa stabileasca un record mai putin obisnuit. Este vorba de traversarea Stramtorii Bering intr-un vehicul de teren. Steve Burgess a reusit sa intre in cartile de istorie prin reusita lui senzatioanala.

Britanicul a traversat la bordul unui Land Rover modificat distanta de 89 de km dintre Alaska si Rusia. Land Rover-ul care a stat la baza acestei performante a fost dotat cu doua plute gigant, fiind prevazut in acelasi timp doar cu echiparile esentiale unei astfel de calatorii.

Inedita calatorie nu a fost scutita de evenimente neplacute, vremea schimbatoare si neprielnica fortandu-l pe britanic sa se refugieze timp de cateva saptamani, in timpul calatoriei, pe insula Mica Diomede.

Intreaga expeditie a fost realizata cu ajutorul unui singur vehicul, care a ajutat la transportarea plutelor pentru Land Rover, de la Yakutsk la Stramtoarea Bering, pe o distanta de 4.000 de km.

Via | Examiner Magazine

Taguri: Land Rover

Comentarii (1)

  • sunshine64sm
    Land Rover e Land Rover
    Adica este o masina adevarata. Si traversarea Stramtoarii Bering vine inca o data sa demonstreze calitatile acestei masini. Toata stima pentru britanici.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru