Un nou 8C Competizione, cu sprijinul Ferrari?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.07.2008
Alfa Romeo vrea sa lanseze, in 2010, o noua generatie 8C Competizione. Ferrari ar putea da o mana de ajutor.

Esential

2010 este anul in care Alfa isi doreste un continuator al gamei 8C Competizione.

Alfa Romeo s-a invatat cu succesul. Dupa ce modelul 8C Competizione, construit in editie limitata, a fost vandut ca painea calda de catre casa italiana, Alfa isi face planuri mari in ceea ce priveste viitorul acestuia. Britanicii de la Autocar speculeaza pe marginea unor zvonuri aparute din interiorul conducerii Alfa si anunta faptul ca 8C Competizione va dispune de o noua editie, care va iesi pe piata in 2010 si pentru care Alfa va cere ajutorul celor de la Ferrari.

Nu exista nicio informatie oficiala pana in acest moment, jurnalistii din Albion sustinand chiar ca editia 2010 Alfa 8C Competizione poate fi un model nou sau poate reprezenta o versiune speciala a modelului deja existent pe piata, ale carui 500 de exemplare produse au ajuns deja in garajele proprietarilor. Actuala generatie 8C Competizione a fost creata pe una dintre paltformele de productie Maserati.

"Va fi excelent daca Ferrari vor fi de acord cu propunerea noastra. Insa e foarte greu sa ii convingem", sustine Sergio Cravero,seful de marketing Alfa, care isi doreste ca viitorul Alfa 8C Competizione sa se bazeze pe actualul Ferrari California.

 

via | Autocar 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru